fbpx

Atenționare de călătorie în Marea Britanie: Cozi la trecerile de frontieră

Ministerul Afacerilor Externe informează persoanele care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord că, în perioada 1-2 februarie, poliţia de frontieră britanică a anunţat organizarea unei greve, transmite Mediafax.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vor fi afectate toate punctele de trecere a frontierei internaţionale (maritim şi aeroporturi) din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi punctele de frontieră din nordul Republicii Franceze: Calais, Dunkirk şi Coquelles.

Persoanele care urmează să călătorească dinspre sau înspre Regatul Unit, în perioada menţionată, se vor confrunta cu cozi de aşteptare mai lungi la controlul la frontieră.

Totodată, vor fi afectate transporturile de mărfuri (Hauliers).

Autorităţile britanice anunţă că, pe perioada grevei, transportatorii de mărfuri trebuie să fie pregătiţi pentru potenţiale perturbări şi timpi îndelungaţi de aşteptare la porturi şi la frontiere. Transportatorii sunt sfătuiţi să planifice cu atenţie activităţile, dacă acestea coincid cu zilele de grevă anunţate.

Articole asemănătoare

Back to top button