fbpx

Atenție șoferi: Trafic rutier suspendat pe unele străzi din capitală. Cum va circula transportul public

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 25 octombrie 2022 – 31 octombrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Armenească, tronsonul cuprins între străzile Alexandru cel Bun și Columna.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelei de apeduct și canalizare.

Pe perioada efectuării lucrărilor de reparație curentă, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Rutele de autobuz nr. 26 și nr. 28 – vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 162 și nr. 186 – vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, pe perioada 25 octombrie – 8 noiembrie 2022, va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Socoleni, tronsonul cuprins între str. Ceucari și Calea Orheiului, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a carosabilului din str. Socoleni.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, ruta de microbuz nr. 138, va circula de pe str.Vasile Alecsandri pe str. Veronica Miele, str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun, și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button