fbpx

Atac asupra unei tabere de refugiați din Gaza. Cel puțin 13 persoane au murit, dintre care 7 copii

Cel puţin 13 persoane au fost ucise, inclusiv şapte copii, şi peste 25 au fost rănite după ce un atac a vizat marţi tabăra de refugiaţi Al-Maghazi din centrul Gaza, potrivit oficialilor Spitalului Martirilor Al-Aqsa, scrie CNN citat de Stirileprotv.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O înregistrare video grafică, obţinută în exclusivitate de CNN de la martorul ocular Nihad Owdetallah, arată mai multe victime împrăştiate pe podea, inclusiv copii. Zeci de oameni par să alerge panicaţi, ţipând şi încercând să numere şi să care cadavrele. Printre cadavre se vede o masă de foosball acoperită de praf.

Owdetallah, care locuieşte în tabără, a declarat pentru CNN că a auzit o explozie marţi, în jurul orei locale 15:40, la o distanţă de 30-40 de metri de el.

„Am mers imediat să văd ce s-a întâmplat şi am găsit cadavre aruncate pe jos. Oameni care ţipau, copii care ţipau. Copii morţi pe jos. Jucau doar foosball şi au fost martirizaţi”, a spus el.

Imagini filmate pentru CNN din interiorul Spitalului Martirilor Al-Aqsa arată un flux continuu de victime şi răniţi care sunt aduşi înăuntru, în timp ce camera de urgenţă este plină de pacienţi, inclusiv mai mulţi copii răniţi, care plâng pe podea. Membrii familiilor sunt văzuţi înghesuindu-se la cadavrele celor dragi, sărutându-le şi plângând.

CNN a contactat Forţele de Apărare Israeliene (IDF) pentru comentarii, dar nu a primit încă un răspuns.

Articole asemănătoare

Back to top button