fbpx

„Astăzi pot să spun că sunt un om fericit”. Svetlana Sainsus, despre sutele de mesaje de încurajare primite de la oameni în ultimele zile

Svetlana Sainsus le-a mulțumit azi oamenilor care i-au expediat mesaje de încurajare după evenimentul „Oamenii de succes inspiră”, organizat de către IGP. Aceasta a menționat că își dorea enorm să își descarce sufletul și a făcut-o cu multă sinceritate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Svetlana Sainsus a publicat mai multe screenshot-uri în care se vede că oamenii i-au expediat mai multe mesaje în care îi spun că o admiră și îi doresc succes, răbdare și încredere pentru a avea succes în tot ceea ce face.

„Viața e plină cu de toate. Cu bune și cu rele, cu zâmbete și lacrimi. Tot prin ce trecem pe parcursul vieții este doar o lecție în plus, o experiență pentru care trebuie să fim recunoscători. Dumnezeu, dacă ne dă să trecem prin toate, înseamnă că știe cât suntem de puternici și e sigur că vom reuși. Un lucru am înțeles – odată ce ne trezim că pășim prin iad, trebuie să mergem mai departe, pentru că undeva la finele acestui drum, atunci când simțim că nu mai putem, neapărat găsim Fericirea. Astăzi pot să spun că sunt un om fericit. Eu vă mulțumesc enorm pentru sutele de mesaje primite în ultimele zile după evenimentul din cadrul IGP „Oamenii de succes inspiră”. Vă mulțumesc pentru emoții frumoase și pentru starea de bine” a transmis Svetlana Sainsus.

Amintim că Svetlana Sainsus a făcut săptămâna aceasta mai multe dezvăluiri în cadrul proiectului Poliției Naționale „Oamenii de succes inspiră”. Aceasta a povestit despre perioada în care era învinuită de escrocherii și trăirile sale de atunci.

 

Articole asemănătoare

Back to top button