fbpx

Artiștii și prietenii lui Arcadie Spoială, îndurerați de vestea tragică a decesului: „Atât de nedreaptă a fost soarta cu tine”

Moartea regizorului Arcadie Spoială a adus o undă de șoc în rândul cunoscuților și celor care l-au apreciat. Irina Rimes, Ionel Istrati și mulți alți colegi și prieteni au transmis mesaje de condoleanțe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prietenii vin și pleacă, dar amintirile rămân. Drum lin, Arcadie Spoială. Pentru tot ce ai făcut, vei rămâne o amintire frumoasă în viețile multora! Un gând bun familiei, prietenilor și celor apropiați”, a scris Irina Rimes pe Instagram.

„Există momente în viață când nu poți să respiri sau să gândești… Bunul meu prieten, sprijinul meu în ceea ce am creat frumos în ultimii ani, a plecat la Domnul. Drum lin. Lumină lină, bunul meu prieten”, a spus Ionel Istrati pe rețelele de socializare.

Și Iuliana Beregoi a transmis un mesaj: „Am aflat cu profundă tristețe vestea trecerii în neființă a lui Arcadie Spoială. Nu există cuvinte care să poată exprima durerea și golul lăsat în sufletul nostru de această pierdere neașteptată”.

„Am fost colegi de evenimente, la petreceri ne mai vedeam. Mereu zâmbitor, gașca ta, mereu plini de viață, te distrai cu pretenii, ai o familie atât de frumoasă. Putere soției, copiilor, chiar e foarte trist ce s-a întâmplat”, a spus Anatolie Melnic.

Un alt mesaj a venit și din partea actorului moldovean Emilian Crețu, care a scris: „Prea trist, prea dureros, prea devreme… Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte pe Arcadie. Sunt sigur că și acolo sus o să faci lucruri frumoase”.

„Atât de nedreaptă a fost soarta cu tine. Să ai grijă de Acolo de toți ai tăi. Noi nu am reușit, dar ne revedem într-o altă viață și vom filma prin sate, așa cum am stabilit! Zbori, Om Bun”, a scris Doina Cernavca.

„Paradoxal cum te vezi cu omul, vorbești, te îmbrățișezi…  Și după câteva ore afli că el nu mai este… Odihnă plăcută, bunul meu coleg, prieten, frate – ARCADIE SPOIALĂ”, a a scris prietenul său, Nicu Chilianu.

Regizorul Arcadie Spoială, în vârstă de 36 de ani, era unul dintre fondatorii casei de producție video Spoiala Brothers.

Tânărul regizor se afla, alături de mai mulți prieteni, pe malul Nistrului, în satul Harmațca, în raionul Dubăsari.

Când a început furtuna din noaptea de 11 spre 12 iunie, persoanele campate pe malul Nistrului au auzit o bubuitură puternică, așa că și-au luat copiii în brațe și au fugit din cort. Ulterior au constatat că prietenul lor nu a mai reușit să iasă, pentru că o creangă mare de slacie a căzut peste un cortul în care se afla și l-a strivit.

Articole asemănătoare

Back to top button