fbpx

Ar fi deconectat sistemul de alarmă pentru ca să-și facă „provizii” de bani în tihnă. O bancă din capitală ar fi fost jefuită

Persoane necunoscute și-ar „fi făcut de cap” aseară într-o filială a băncii „Moldova-Agroindbank”. Este vorba de sediul de pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei. Suspecții ar fi intrat în clădire prin intrarea de serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit deschide.md, care citează o sursă din cadrul Poliției Capitalei, bănuiții și-ar fi asigurat acțiunile, deconectând sistemul de alarmă și camerele de supraveghere.

„Jaful a avut loc în timpul nopții, iar despre faptul că banca a fost spartă s-a aflat azi dimineață. Administratorul instituției a anunțat poliția despre acest fapt. Preliminar, se cunoaște că făptașii ar fi fost trei la număr. Aceștia aveau cagule pe cap și au intrat în bancă după ce au deteriorat gratiile de la intrarea din spatele clădirii”, a susținut sursa.

Până în acest moment nu este cunoscută suma de bani care ar fi fost sustrasă, dar nici identitatea suspecților. Cazul este cercetat în continuare.

ZUGO a încercat să afle mai multe detalii de la reprezentanții Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, însă la apelurile repetate nu am primit niciun răspuns.

Articole asemănătoare

Back to top button