fbpx
În trend

Apel public către Ion Ceban și Andrei Năstase, candidații turului II la funcția de primar al mun. Chișinău

Redacția ZUGO își propune să ofere mai multe informații despre candidații la funcția de primar al mun. Chișinău, astfel încât locuitorii capitalei să poată lua o decizie bine documentată pe 3 noiembrie când își vor exprima votul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sens, echipa noastră le-a expediat candidaților turului II câte o solicitare de completare a informațiilor care ne vor ajuta la definitivarea Profilurilor Candidaților, pe care intenționăm să le publicăm până pe 30 octombrie.

#ProfilulCandidatului, realizat de ZUGO, presupune o informație succintă despre activitatea profesională, instruirile, experiența, veniturile din ultimii 10 ani, dar și o prezentare a proiectului principal pe care și-l propun cei doi candidați pentru capitala Republicii Moldova în următorii patru ani.

Deocamdată, ne-am asigurat că cererile noastre au ajuns la staff-urile celor doi candidați. Echipa lui Andrei Năstase ne-a comunicat că va analiza solicitarea noastră și ne va comunica ulterior dacă ne vor răspunde sau nu. De cealaltă parte, staff-ul lui Ion Ceban ne-a spus că vor reveni ulterior cu răspunsurile pe poșta electronică.

Menționăm că, în solicitarea noastră, am indicat data de 28 octombrie ca dată limită de expediere a răspunsurilor.

În acest sens, reiterăm public apelul nostru către Ion Ceban și Andrei Năstase de a da curs invitației noastre de a completa #ProfilulCandidatului la funcția de primar general al mun. Chișinău și să ne ofere informații despre:

  1. Activitatea profesională din ultimii 10 ani;
  2. Cursuri și/sau instruiri urmate în ultimii 10 ani;
  3. Veniturile pentru ultimii 10 ani;
  4. Experiența (deprinderi/calități personale) ce vă califică pentru funcția de primar al mun. Chișinău;
  5. Proiectul principal pe care vi-l propuneți în următorii patru ani pentru Chișinău.

Chiar dacă unele date pot fi găsite în spațiul public, insistăm ca informațiile să ne fie livrate de candidați (sau echipa acestora) pentru ca cititorii noștri să fie informați complet din prima sursă.

Articole asemănătoare

Back to top button