fbpx

Anti-Valentine’s Day! Top 10 anime-uri pe care să le privești în februarie, dacă nu ești îndrăgostit… încă

Cine romantice la lumina lumânărilor, priviri amorezate și plimbări de mână cu persoana dragă… Da, toate acestea sunt cu adevărat pentru îndrăgostiți. Dar cum rămâne cu cei care nu au treabă cu acest exces amoros?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel mai mare serviciu de anime din lume are leacul pentru aceste dulcegării de Ziua Îndrăgostiților. Cu această ocazie, echipa Crunchyroll a realizat o listă de titluri anime unde dragostea NU i-a cucerit pe toți, iar săgețile lui Cupidon au ratat ținta.

Acest top de anime-uri are de toate: motive sinistre, teme întunecate, dezonoare, sfârșituri oribile, iubire neîmpărtășită, maniaci, răzbunare…

Ne-am gândit că ați putea partaja această listă de titluri amuzante prietenilor de Valentine’s Day.

Motivat de flacăra ce-i arde inima, Black Swordsman Guts simte o continuă sete de răzbunare. În calea sa îi stau haiduci amărâți, spirite rele delirante și un fiu cucernic al Domnului.

Chiar în timp ce-și ia viața, Guts continuă să lupte cu dușmanii săi dotați cu puteri repulsive și superumane, având asupra sa doar o sabie. Ce se află la sfârșitul călătoriilor sale? Încordați-vă ochii și priviți în întuneric, pentru că răspunsul este învăluit de tăciunele nopții.

Într-o lume în care magia este totul, Asta și Yuno sunt abandonați și găsiți la o biserică în aceeași zi. În timp ce Yuno este înzestrat cu puteri magice extraordinare, Asta este unica persoană din lume fără nicio putere.

La vârsta de cincisprezece ani, ambii primesc seturi și cărți de magie, care să le amplifice potențialul magic. Setul pe care-l primește Asta este o culegere amplă de incantații anti-magie, care neagă și resping vrăjile adversarului. Fiind rivali, dar buni în ceea ce fac, Yuno și Asta sunt pregătiți pentru cele mai grele provocări în împlinirea visului lor comun – cel de a deveni Regele Vrăjitor, iar renunțarea nu este niciodată o opțiune!

„Ți-ar plăcea să vii cu mine în… Clubul Jucătorilor?”. Amano Keita este un mediocru singuratic perfect, fără alte caracteristici deosebite, decât dragostea lui pentru jocuri. Într-o zi, brusc, este chemat de cea mai drăguță fată din școala sa și președintele Clubului de Jucători, Tendo Karen.

Acel moment schimbă viața lui Keita pentru totdeauna, pentru că acum se află în mijlocul unei comedii-romantice cu fete frumoase gameri… sau, așa ar fi trebuit să fie de obicei. Nu și în cazul lui Keita, însă.

Povestea are loc în Sugomori, un oraș construit pe un teren recuperat, care a prosperat cândva ca un oraș futurist. Agata Katsuhira, un liceean ce locuiește aici, este incapabil să simtă durere.

Cu o zi înainte de începerea vacanței de vară, Katsuhira este chemat de o fată pe nume Sonozaki Noriko și este ales să devină membru al unui grup de oameni care împărtășesc durerea unul altuia – un Kiznaiver.

Mai mulți dintre colegii săi de clasă, de asemenea, au fost aleși să devină parte a acestui grup, însă toți sunt persoane din diferite cercuri de interese, care, în mod normal, nu s-ar asocia între ei.

„M-am întors în oraș pentru răzbunare”! Cu opt ani în urmă, Makabe Masamune, un băiat bolnăvicios și dolofan, a fost respins brutal de frumoasa Adagaki Aki. Acum, după ce a pierdut mult din greutate, și-a schimbat numele și s-a întors fiind un adolescent chipeș…totul pentru a o face pe „Prințesa Brutală” Aki să se îndrăgostească de el numai pentru ca să o poată respinge la fel de aspru cum a făcut-o ea anterior.

Domnișoara Kobayashi este o angajată obișnuită de birou, care trăiește o viață plictisitoare și singuratică în micul ei apartament – până când salvează viața unei femele dragon, aflată în suferință. Dragonul, pe nume Tohru, are capacitatea de a se transforma miraculos într-o fată umană adorabilă (chiar dacă își păstrează coarnele și coada lungă), care este gata să facă orice pentru a o răsplăti pe domnișoara Kobayashi, indiferent dacă acesteia îi place sau nu.

Cu un dragon foarte insistent și amoros în calitate de coleg de cameră nimic nu mai este ușor, iar viața normală a domnișoarei Kobayashi este pe cale să se schimbe profund.

Takeo Goda este un tip uriaș, cu o unimă uriașă, doar că, din păcate, fetele nu-l vor. Ele întotdeauna îl aleg pe cel mai bun prieten al său, Sunakawa. Deprins să fie lăsat pe tușă, Takeo își acceptă soarta cu capul sus.

Într-o zi salvează în tren o fată pe nume Yamato de la un hărțuitor, iar viața lui (amoroasă) se schimbă incredibil. Lui Takeo nu-i vine să creadă când o întâlnește din nou pe Yamato și își dă seama că este îndrăgostit de ea…însă cu un prieten ca Sunakawa alături, mai are oare Takeo vreo șansă?

În timp ce era la liceu, într-o primăvară, Naho primește o scrisoare. Expeditorul este ea însăși din viitorul de peste 10 ani. La început, Naho crede că aceasta este o farsă, însă după ce lucrurile scrise în scrisoare încep să devină realitate unul câte unul, își dă seama că scrisoarea îi spune evenimentele ce vor avea loc în viitorul ei.

Îi este scris că se va îndrăgosti de Kakeru, un elev ce se va transfera în școala în care își face studiile și că acesta va muri în iarna în care ea va avea 17 ani. După ce a aflat regretele și dorințele lui Naho în vârstă de 26 de ani după moartea lui Kakeru, ce poate schimba Naho în vârstă de 16 ani?

Natsuki Subaru, un licean obișnuit, este în drum spre casă de la supermarket, când își dă seama că este transportat într-o altă lume. Fiind pierdut și confuz într-o lume nouă și necunoscută, singura persoană care a ajuns la el a fost o fată frumoasă, cu păr argintiu. Decis să o răsplătească în vreun fel pentru că l-a salvat de propria disperare, Subaru acceptă să o ajute pe fată să găsească ceva ce caută.

Elevii unei clase dintr-un anumit liceu se află la ore. În timp ce profesorul este întors  cu spatele la elevi, un băiat pe nume Seki-kun se distrează jucând jocuri video, iar colega sa de bancă, Yokoi-san, îl privește, intervine sau chiar participă. De fiecare dată, jocurile lui Seki-kun ating niveluri de neimaginat… De această dată jocul este…

Crunchyroll, lider în industria de anime și manga (un serviciu disponibil și pentru fanii din Republica Moldova) este parte din compania Ellation.

Ellation este o companie dinamică cu rădăcini în Silicon Valley. Fiind parte din Otter Media, o companie a grupul Warner Media, lucrează cu tehnologiile de ultimă generație pentru a defini noi trenduri în consumul de media. Misiunea Ellation este să creeze produse extraordinare pentru fanii îndrăgostiți de anime și manga.

Articole asemănătoare

Back to top button