fbpx

Andrian Candu, despre Maia Sandu și Andrei Năstase: Acești călăreți ai apocalipsei au ajuns ridicoli

Criticile aduse de liderii Blocului ACUM unor instituții media sunt dovada dorinței disperate de auto-victimizare. Declarația aparține președintelui Parlamentului Andrian Candu, care a menționat într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Maia Sandu și Andrei Năstase sunt cuprinși de panică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Speakerul legislativului de la Chișinău mai spune că Năstase și Sandu au încurcat linșajul mediatic cu dreptul la liberă exprimare și că regretă faptul că cei doi lideri ai opoziției uită că „nu toți cei care nu le sunt complici și nu repetă obedienți DA! ACUM! sunt implicați în campanie”.

„În încercarea nesocotită de contestare a legitimității alegerilor, care nici măcar nu au avut loc încă, acești călăreți ai apocalipsei au ajuns ridicoli.

Însă Maia Sandu si Andrei Nastase nu spun nimic de trustul de televiziune al criminalilor și alte instituții media finanțate din frauda bancară și Landromat. Tac, nu spun nimic despre acestea pentru că îi promovează zi de zi și inclusiv prin asta îi fac complici la utilizarea banilor furați prin fraudele bancare.

Toate astea se întâmplă într-o perioada în care apar tot mai multe dovezi în spațiul public despre legătura binomului Maia Sandu – Năstase cu Platon și finanțări ilegale pe care le-ar fi primit de la acesta în diferite forme mascate”, mai spune Andrian Candu.

Politicianul mai este de părere că integritatea liderilor PAS și PPDA este o minciună, iar timpul politicienilor guralivi a expirat și că moldovenii au nevoie de mai multe fapte și de mai puține vorbe.

Articole asemănătoare

Back to top button