fbpx

Andrian Candu: Cetățenii au înțeles mai bine decât unii politicieni că de 9 mai vorbim despre solidaritate și pace

Fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, se arată mândru că cetățenii moldoveni au reușit să îmbine dubla semnificație a zilei de 9 mai, sărbătorind și Ziua Victoriei, și Ziua Europei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Democratul spune că se simte mândru că oamenii au înțeles mai bine decât unii politicieni că fără sacrificiile bunicilor și părinților noștri, Moldova n-ar fi avut astăzi aspirații europene.

„Celebrăm împreună Ziua Victoriei și a comemorării eroilor căzuţi pentru Independenţa Patriei și Ziua Europei. Am reușit să împăcăm cele două sărbători pentru Moldova.
Sunt mândru de oamenii care mai degrabă decât anumiți politicieni au înțeles că în această zi vorbim despre solidaritate, despre pace și că fără sacrificiile bunicilor și părinților noștri, Moldova nu ar fi avut aspirații europene astăzi. Moldova este Europa și pe această cale devenim mai buni și mai performanți. La mulți ani, Moldova! La mulți ani, Europa”, afirmă Andrian Candu într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Din 2017, potrivit unei decizii a Parlamentului, în data de 9 mai, moldovenii marchează atât Ziua Victoriei, cât şi Ziua Europei.

Articole asemănătoare

Back to top button