fbpx

Alți șase pacienți bolnavi de COVID-19 s-au stins din viață. Detalii despre persoanele decedate

În ultimele ore, în Moldova s-au înregistrat șase decese în cazul pesoanelor bolnave de COVID-19. Despre asta ne-a informat recent Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienții decedați:

Deces 277: Bărbat de 60 de ani, din mun. Bălți. Acesta a fost internat pe 20 mai, la spitalul clinic din Bălți, și mai suferea de insuficiență renală, dar și de hipertensiune arterială.

Deces 278: Femeie de 82 de ani, din mun. Chișinău. Ea a fost internată pe 19 mai, la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Mai suferea de hipertensiune arterială de gradul III, cardiomiopatie mixtă, insuficiență cerebrală, renală.

Deces 279: Bărbat de 58 de ani, originar din Ceadîr-Lunga. Pacientul fusese internat pe 20 mai la spitalul local, având și ciroza hepatică, dar și ascita.

Deces 280: Bărbat de 75 de ani, din Ocnița. El fusese internat pe 25 mai, la Spitalul Raional Ocnița, suferind de hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Deces 281: Femeie de 78 de ani, din Transnistria. Pacienta mai avea boală ischemică a cordului, cardioscleroză și cardiomiopatie.

Deces 282: Femeie de 65 de ani, originară din raionul Drochia. Internată pe 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă, moldoveanca mai lupta cu hipertensiune arterială, diabet zaharat și cord hipertensiv decompensat.

Așadar, bilanțul total al persoanelor infectate care au decedat în Moldova a ajuns la 282. Cel al persoanelor vindecate, actualmente, rămâne cel de 4123, iar numărul total de infectări înregistrate a ajuns la 7725.

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | Avem peste 180 de cazuri noi de COVID-19. Câte teste s-au efectuat?

Articole asemănătoare

Back to top button