fbpx

Alte opt decese provocate de coronavirus. A pierdut lupta cu boala și o femeie de 37 de ani

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea a încă opt decese provocate de coronavirus. Astfel, tragicul bilanț ajunge la 458.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz este vorba de un bărbat de 51 ani, din mun. Chișinău. Acesta a fost internat pe 29 mai, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Arhangel Mihail”. Pacientul suferea de hepatită cronică, diabet zaharat și canceromatoză.

A mai decedat un bărbat de 65 ani, din raionul Edineț. Acesta a fost internat pe 14 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Pacientul suferea de obezitate, hipertensiune arterială și sechele post AVC.

Al treilea caz se referă la o femeie de 37 ani, din raionul Ceadîr-Lunga. Aceasta a fost internată în stare foarte gravă cu pneumonie bilaterală și insuficiență respiratorie, pe 17 iunie, la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga.

Coronavirusul a luat viața unui bărbat de 86 ani, din mun. Chișinău. Acesta a fost internat pe 14 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacientul suferea de diabet zaharat și cardiopatie hipertensivă.

A decedat și o femeie de 60 ani, din raionul Hîncești. Pe 17 iunie aceasta a fost transferată din Spitalul Raional Hîncești, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de hipertensiune arterială, crdiopatie hipertensivă, artrită reumatoidă și vasculită hemoragică.

Menționăm și trecerea în neființă a unei femeie de 50 ani, din UTA Găgăuzia. Aceasta a fost internată în stare foarte gravă pe 18 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de hipertensiune arterială și cardiomiopatie hipertensivă.

A mai decedat și o femeie de 84 ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată pe 4 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de dabet zaharat și hipertensiune arterială.

Ultimul caz se referă la un bărbat de 64 ani, din raionul Călărași. Acesta a fost internat pe 13 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacientul suferea de boală renală cronică și hipertensiune arterială.

Articole asemănătoare

Back to top button