fbpx

update | Alertă cu bombă la CSJ, Aeroport dar și alte opt locații din capitală: Toți oamenii au fost evacuați

(update 15:55) Toate alertele s-au dovedit a fi false, informează oamenii legii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 09:40)  Inspectoratul General de Poliție (IGP) informează că este vizat și Aeroportul Internațional Chișinău și încă opt locații din capitală iar serviciile specializate efectuează verificări.

Spitalul Sf. Treime

Spitalul Arhanghel Mihail

Spitalul clinic al Ministerului Sănătății

Spitalul „Medpark”

Centrul comercial „Atrium”

Centru rezidențial „OASIS”

Centru comercial „Soiuz”

Centrul comercial „Pan – Com”

Știrea inițială:

O nouă alertă cu bombă a fost înregistrată în dimineața zilei de astăzi, 15 august, la Curtea Supremă de Justiție (CSJ).

Anunțul a fost făcut în jurul orei 08:40.

„Forțele de ordine au intervenite imediat, iar serviciile specializate verifică clădirea”, comunică oamenii legii.

Inspectoratul General de Poliție (IGP) susține că întreprinde toate măsurile pentru ca persoanele vinovate să fie identificate și trase la răspundere. Totodată, instituția solicită înțelegere și îndeamnă cetățenii la calm.

„Astfel, serviciile noastre intervin la toate înștiințările despre pericole și desfășoară tot spectrul de acțiuni, se iau în calcul toate scenariile, indiferent de originea notificării sau de repetitivitatea acestora la aceleași edificii. Menționăm că procedurile de intervenție urmează a fi simplificate pentru ca verificările să se desfășoare în timp mai restrâns și a filtra din procesul de examinare a alertelor care din start indică la faptul că ar fi false. Îndemnăm cetățenii la calm și înțelegere, astfel încât serviciile specializate să-și exercite atribuțiile și să întreprindă toate măsurile pentru ca persoanele vinovate să fie identificate și trase la răspundere”, conchide instituția.

Articole asemănătoare

Back to top button