fbpx

Air Moldova, singura companie fără rețineri de zboruri. Până la această oră, toate cursele au fost efectuate

Mai multe curse aeriene preconizate pentru astăzi pentru a decola sau ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău au înregistrat întârzieri sau au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cursă operată de Wizz Air Chișinău-Bologna a fost anulată, iar pasagerii, după ce au așteptat ore în șir, au fost anunțați că vor putea să zboare abia pe 16 ianuarie. Datele Aeroportului Internațional Chișinău arată că Wizz Air a anulat și un zbor spre Londra.

Și câteva curse operate de Tarom se rețin. Avionul Chișinău-București, care urma să ajungă la ora 5.40 dimineața, către ora 16.00 încă nu aterizase la Chișinău. Iar o altă cursă, operată împreună cu Alitalia, a fost anulată. De asemenea, au fost anulate cursele spre Frankfurt și Viena, operate de Lufthansa și Austrian Airlines.

În pofida condițiilor meteo extreme, toate cursele Air Moldova de vineri, 11 ianuarie, operează conform graficului. Operatorul național dă asigurări că nu există anulări și abateri și va depune toate eforturile să asigure confortul pasagerilor.

Potrivit directorului serviciului de presă a companiei Air Moldova, „Toate cele 18 curse planificate pentru astăzi sunt operate fără anulări sau abateri”.

Este de menționat că Aeroportul din Iași a anulat astăzi toate zborurile din cauza condițiilor meteo.
Amintim că Air Moldova, o companie care a fost anterior în centrul mai multor scandaluri legate de încălcarea orarului de zbor a fost privatizată în toamna anului 2018.

Air Moldova a fost cumpărată de un consorțiu internaționa, printre care face parte și titrata companie românească Blue Air deține cel mai mare pachet de acțiuni.

Articole asemănătoare

Back to top button