fbpx

Air Moldova a prelungit suspendarea zborurilor până pe 30 iunie

Compania aeriană Air Moldova a prelungit sistarea zborurilor până la data de 16 iunie 2023. Despre aceasta anunță compania într-un comunicat remis presei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, Air Moldova menționează că măsura face parte din procesul de restructurare.

„Cu scopul optimizării proceselor curente și concentrarea maximă pentru asistența pasagerilor, anunțăm: Sistarea temporară a activității oficiului Air Moldova bd. Negruzzi 10 din Chișinău. (tot personalul din incinta agenției va fi concentrat pe asistența pasagerilor în regim online pe adresele electronice helpdesk@airmoldova.md.

Zborurile sunt sistate până la data de 30 iunie, inclusiv. Pasagerii vor primi notificare la adresele de email cu opțiunile de rambursare și rebooking. Call centrul companiei activează de la 08:00 până la 20:00 / zilnic”, se arată în comunicatul remis.

Totodată, Air Moldova anunță că pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul.

„Pasagerii care au procurat biletele achitând în numerar/cu cardul, prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare. În curând vom anunța noi detalii din cadrul procesului de restructurare”, se mai arată în mesaj.

Articole asemănătoare

Back to top button