fbpx

Ai mai multe împrumuturi și vrei să scapi de grija ratelor lunare? Adună-ți toate creditele într-unul singur – creditul de refinanțare

Ți se pare că plătești rate prea mari pentru creditul vechi pe care îl ai activ sau că unele dintre clauzele contractuale de la data semnării îți sunt nefavorabile? Atunci se poate să te ajute o refinanțare de credit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dar ce este mai exact o astfel de refinanțare? Cine poate aplica pentru ea și care sunt beneficiile cu care vine?

Ce este o refinanțare credit?

Atunci când nu mai ești mulțumit de vechiul tău împrumut, indiferent de cauză, poți accesa un nou produs financiar cu care să achiți datoriile existente, achitând rate lunare mai mici.

O astfel de soluție poartă denumirea de credit de refinanțare .

Refinanțarea unui credit presupune accesarea unui credit nou și parcurgerea tuturor pașilor necesari unui credit. De aceea, e bine să te gândești la avantajele pe care le ai înainte de a începe procedurile de creditare.

Iată și câteva dintre beneficiile pe care le poți avea accesând un asemenea credit:

  • Rată mai mică. De multe ori, decidem să refinanțăm pentru că pur și simplu ratele lunare pe care le plătim sunt prea mari pentru bugetul nostru. Sau ne dorim să economisim sumele suplimentare. Cum vom avea o rată mai mică atunci când refinanțăm? Obținând un credit rapid cu dobândă mai avantajoasă, în primul rând.
  • Mai ușor de gestionat. Un singur credit e mult mai ușor de gestionat decât trei sau patru. Chiar dacă plătești direct online, tot trebuie să urmărești ratele, să ai grijă să existe în cont sumele necesare pentru acestea, să urmărești permanent tot ceea ce se întâmplă. E mult mai simplu atunci când ai un singur credit. În plus, și pentru creditul de refinanțare poți plăti direct online ratele, fiindu-ți foarte ușor să îl gestionezi.

Cum identifici un credit de refinanțare avantajos?

Pentru a identifica cele mai avantajoase credite în Moldova de refinanțare pentru tine, e bine să pornești de la obiectivele tale:

Ce te-a făcut să îți dorești o refinanțare?

  • Vrei să îți micșorezi ratele? Caută cu atenție cele mai bune oferte ale instituțiilor financiare, eventual așteaptă pentru a prinde unele reduceri de dobândă oferite.
  • Îți dorești mai multă flexibilitate și consultanți prietenoși, care să îți analizeze dosarul cu atenție și să îți ofere cele mai bune soluții? Caută o instituție financiară cu care să rezonezi cel mai bine.

Refinanțează-ți creditele cu Kreddy

Kreddy oferă credite de nevoi personale, perfecte pentru a refinanța unul sau mai multe credite pe care la ai la bănci sau alte instituții financiare.

De ce să te refinanțezi cu Kreddy?

  • Reduce plățile lunare

Dacă ai unul sau mai multe credite la o bancă sau altă instituție financiară, refinanțează-ți creditele cu Kreddy la o rată mai mică, ceea ce va reduce plățile lunare.

  • Împrumută mai mult, plătește mai târziu

Poți alege să majorezi suma creditului până la maximum 60 000 lei și să efectuezi plățile pe parcursul a 24 de luni

  • Depune cererea ușor și rapid.

Prin acest credit de refinanțare, poți obține până la 60.000 de lei, fără documente de venit sau adeverință de salariu. Un credit de refinanțare avantajos, cu dobândă fixă sau variabilă, gândit special pentru a-ți oferi cele mai bune condiții de creditare. În plus, consultanții Kreddy vor fi alături de tine pe tot parcursul procesului de creditare. Depune cererea acum și primești aprobarea în 15 minute. Este ușor să începi de astăzi a economisi, iar de pregătirea documentelor vom avea noi grijă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button