fbpx

Agenția Servicii Publice ar putea fi impusă să plătească unei companii bulgare peste 100 de milioane de lei. Precizările directorului ASP

Riscă pierderi de milioane pentru că a refuzat să „alimenteze o schemă coruptă” de fabricare a pașapoartelor, Agenția Servicii Publice ar putea fi impusă să plătească unei companii bulgare peste 100 de milioane de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Directorul ASP, Mircea Eșanu, a declarat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră PLUS” că acum sunt într-un arbitraj, dar atât timp cât va fi la ASP, va contesta orice decizie care ar prejudicia instituția, or există probe foarte clare care dovedesc schema de corupție, scrie Tv8.md.

Ecoul dosarului, privind schemele corupte cu pașapoarte, cu implicarea mai multor factori de decizie, printre care Plahotniuc, Andronachi, Vîlcu și alții se face simțit și acum la ASP. Or, potrivit unei investigații realizate de TV8, aceștia ar fi beneficiat de milioane de euro din fabricarea blanchetelor pentru pașapoarte, iar acum Agenția suportă consecințele, fiind în arbitraj cu o companie bulgară.

Citește mai departe pe tv8.md.

Articole asemănătoare

Back to top button