fbpx

Agenția pentru Servicii Publice relansează serviciul de eliberare a buletinelor de identitate electronice

Agenția Servicii Publice anunță despre relansarea serviciilor de eliberare a buletinului de identitate electronic al cetățeanului Republicii Moldova și a certificatelor cheilor publice pentru buletinul de identitate electronic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cetățenii Republicii Moldova, în cadrul centrelor multifuncționale ale ASP, au posibilitate de a depune cerere de eliberare a buletinului de identitate electronic, precum și de eliberare repetată, suspendare, restabilire și revocare a certificatelor cheilor publice pentru buletinul de identitate electronic.

Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul call-centrului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și pagina web.

Buletinul de identitate electronic se eliberează la solicitarea cetăţeanului Republicii Moldova cu domiciliul sau reședinţa temporară în Republica Moldova care a dobândit capacitatea deplină de exerciţiu. Asemenea altor acte, acesta este valabil pe o perioadă de 10 ani.

Totodată, tarifele pentru obținerea unui buletin de identitate electronic încep de la 700 de lei – în timp de 30 de zile calendaristice. Pentru ridicarea buletinului în timp de 15 zile lucrătoare, cetățenii urmează să achite 880 de lei, iar crearea unui buletin în doar cinci zile va costa 1230 de lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button