fbpx

Adrian Dupu, secretar de stat român, vine în dialog direct cu tinerii din R. Moldova. Cum poți participa

Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din Guvernul României, va fi prezent la un eveniment care oferă tinerilor din Republica Moldova oportunitatea de a interacționa personal cu o figură importantă din conducerea Guvernului României.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit organizatorilor, evenimentul #De_vorbă cu Adrian DUPU, secretar de stat al DRRM din cadrul Guvernului României este o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi.

„Această întâlnire poate să te ajute în luarea unei decizii referitor la studiile din viitor, te poate motiva și poate să-ți modeleze aspirațiile. Un prilej excelent pentru tineri de a afla mai multe despre cariera și rolul unui Secretar de Stat, de a găsi inspirație pentru viitor și de a-și contura aspirațiile profesionale.”

„Secretarul de Stat, Adrian Dupu, joacă un rol vital în menținerea și dezvoltarea relațiilor bilaterale între România și Republica Moldova. Acesta facilitează dialogul politic, sprijină proiectele de dezvoltare, promovează schimburile culturale și educaționale și contribuie la consolidarea cooperării dintre cele două țări.”, scriu organizatorii.

Detalii eveniment:

  • Când: 17 noiembrie 2023, ora 14:00
  • Unde: CRCT ARTICO, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169

Evenimentul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani și este organizat în colaborare cu proiectul „Clubul Voluntarilor ARTICO”. Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru a vă înregistra la eveniment, completați formularul disponibil AICI.

Articole asemănătoare

Back to top button