fbpx

A fost lansată o campanie socială pentru a dona computere elevilor care nu au acces la cursurile online

Startup-ul IT GoParrot a inițiat o campanie pentru donații de calculatoare electrice, cu scopul de a permite accesul la studii pentru copiii din familiile social-vulnerabile, care sunt nevoiți acum să învețe de acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Măsurile luate de autorități pentru a opri răspândirea COVID-19 au periclitat sistemul educațional. Astfel, cei mai afectați sunt copiii din familiile social-vulnerabile, care nu pot să urmeze cursurile online din cauza lipsei tehnicii computerizate elementare”, au susținut inițiatorii.

În acest context, în ajun de Paște, deja trei familii cu mulți copii de vârstă școlară – din raioanele Anenii Noi și Sîngerei – au primit computere. De asemenea, întreaga echipă GoParrot a donat produse alimentare pentru masa de sărbătoare a unei familii numeroase cu 11 copii din raza municipiului Chișinău.

În acest sens, GoParrot vine cu un îndemn către alte companii și persoane fizice – să se alăture campaniei, pentru a dona mai multe calculatoare și a facilita accesul la educație. Pentru informații suplimentare și pentru a vă alătura campaniei, trebuie să trimiteți un mesaj la următoarea adresă electronică: info@goparrot.ai.

„Accesul la educație reprezintă unul dintre drepturile fundamentale ale omului și este de datoria noastră să avem grijă de viitoarea generație a țării. Toți trebuie să beneficieze de acest drept, în ciuda deficienților financiare cu care se confruntă asemenea familii”, au mai spus inițiatorii campaniei.

Startup-ul GoParrot a fost fondat în anul 2016, este o companie IT care se ocupă cu dezvoltarea platformelor online și are peste 40 de angajați.

Articole asemănătoare

Back to top button