fbpx

A fost concediată taxatoarea care ar fi agresat un copil de 10 ani pentru că acesta nu i-a răspuns în limba rusă

Taxatoarea care a agresat și a dat afară un copil de 10 ani pentru că nu i-a putut răspunde în limba rusă a fost concediată. Anunțul a fost făcut de Regia Transport Electric Chișinău (RTEC).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În efortul de a aduce transparență și soluții, s-a luat legătura cu mama copilului, care se află peste hotare, și s-a invitat un membru al familiei la sediul Parcului de Troleibuze care a participat la discuții alături de taxatoare și responsabilii parcului. În urma analizei situației, a fost luată decizia de a o demite din funcție, ca urmare a nerespectării obligațiunilor funcționale”, se arată în mesajul RTEC.

Regia Transport Electric Chișinău spune că, pentru a evita situații similare, a intensificat verificările la linie, asigurându-se că obligațiunile funcționale sunt respectate cu strictețe.

Conform mărturiei mamei, copilul s-a blocat când taxatoarea i s-a adresat în limba rusă și a răspuns că nu cunoaște această limbă. În acel moment, taxatoarea l-ar fi apucat de tricou și de mână, forțându-l să părăsească vehiculul.

„Plângând, pe alocuri speriat si nervos si-a sunat bunicii, după care m-au sunat si pe mine. Sincer sunt șocată de cruzime, sălbăticie, cum si-a putut permite sa aplice forța asupra unui copil. Plus cine îl cunoaște pe Sebastian știe ca e un copil liniștit, nu își permite sa răspundă înapoi. El nu și-a dat seama ca îi cere bani pentru călătorie, avea bani la el si era gata sa achite, dar s-a blocat când a fost întrebat într-o alta limbă”.

Articole asemănătoare

Back to top button