fbpx

A dispărut o adolescentă de 16 ani. Minora a plecat de la un Centru de Plasament pe 31 august și nu s-a mai întors

O adolescentă de 16 ani, originară din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă, este căutată de oamenii legii, după ce a plecat de la un Centru de Plasament din Chișinău încă de la sfârșitul lunii august.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O reprezentantă a centrului de plasament a comunicat polițiștilor că, în urma vizitei de seară în camerele unde stau minorele, care beneficiază de serviciile centrului, a observat că o minoră lipsește, imediat sesizând poliția.

În acest context, polițiștii au dispus mai multe acțiuni pentru stabilirea locului aflării acesteia, fiind orientate toate subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției. Totodată în cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că, pe 1 septembrie, minora a vorbit cu un cunoscut și i-a spus că pleacă din mun. Chișinău, dar nimeni nu cunoaște unde.

În ziua dispariției tânăra era îmbrăcată într-un maiou de culoare neagră și pantaloni scurți de culoare albastră. Semnalmente: înălțimea 1.50 cm, ochi căprui, culoarea părului negru, vorbitoare de limba română.

Cei care pot oferi informații despre locul aflării minorei, sunt rugați să anunțe Poliția la următoarele numere de telefon: 060039900, 069675654.

Articole asemănătoare

Back to top button