fbpx

A ales produse olandeze, de șase ori mai scumpe decât cele autohtone. Ruslan Codreanu anunță demiterea șefei Direcției de Educație Ciocana

Mai mulți părinți din capitală și-au exprimat dezacordul vis-a-vis de decizia șefei Direcției de Învățământ (DETS) Ciocana, care a cumpărat pere olandeze pentru alimentația din instituțiile de învățământ din regiune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Criticile au fost făcute publice prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, în care părinții judecă dur alegerea de a distribui pere importate din Olanda, care costă de șase ori mai mult decât fructele autohtone, precum strugurii și merele moldovenești care se comercializează la prețuri simbolice.

Pe marginea acestui caz s-a sesizat și primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu care a anunțat că șefa DETS Ciocana va fi demisă din funcție pentru decizia pe care a luat-o.

„Direcția Educație din sectorul Ciocana va avea un nou șef în câteva zile. Bugetul pentru alimentația copiilor a fost mărit și personal am lobat acest lucru inclusiv la Guvern, nu pentru ca șefuleții să cumpere produse olandeze”, a anunțat Codreanu.

De asemenea, acesta a menționat că și-ar dori o „listă neagră” a angajaților, care, odată dați afară dintr-o funcție, să nu migreze repejor pe alt scăunel fără niciun stres sau mustrare de conștiință”. În aceeași postare, primarul interimar anunță că aceasta nu este ultima schimbare, urmând mai multe disponibilizări.

Articole asemănătoare

Back to top button