fbpx

„5 februarie, a fost noaptea când mai nu mi-am pierdut fiica”. Mesajul emoționant al mamei tinerei accidentate pe viaduct

„Noaptea de 5 februarie 2023, a fost noaptea când mai nu mi-am pierdut fiica”. Așa și-a început mesajul mama Marcelei Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma accidentui de pe viaduct.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elena Paladi susține că noaptea respectivă a fost cea mai lungă și neagră din viața familiei ei.

„Orele treceau ca secundele când nu știam dacă îi voi mai vedea ochii și zâmbetul fetiței mele. Nu înțelegeam, de ce și cum copila mea de 25 ani a ajuns în stare gravă și medicii lupta pentru ea, a menționat Elena Paladi.

Mama tinerei accidentate susține că Marcela și-a revenit cu o dorință puternică de a trăi și sigură în puterile ei că va putea face față la tot ce o așteaptă.

„Doare și e greu să îți scrii sentimentele, atunci când sufletul plânge, să explici la fiecare ce s-a întâmplat, e de parcă retrăiesc acea noapte. Nu credeam că sunt în stare să scriu, dar cu părere de rău, este nevoie pentru ea pentru fetița mea, a mai scris Elena Paladi în postarea sa.

O tânără de 26 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce a fost strivită între două mașini.  Accidentul rutier a avut loc în noaptea de duminică la ora 00:50, pe bulevardul Dacia.

Potrivit oamenilor legii, un automobil de marca Volkswagen s-a izbit într-un Volvo condus de o tânără de 26 de ani. În urma impactului Volkswagenul a fost proiectat pe altă bandă.

Potrivit poliției, în acele momente tânăra deja ieșise din automobilul ei, și s-a apropiat de portbagaj pentru a căuta și a instala triunghiul de avarie pe șosea, moment în care a fost tamponată de un alt automobil, fiind practic strivită între două vehicule.

Tânăra care a rămas cu picioarele amputate în urma accidentului grav de pe viaduct, în noaptea de 5 februarie, solicită ajutorul oamenilor. Marcela Paladi susține că are nevoie de bani pentru a face față cheltuielilor necesare pentru perioada de reabilitare precum intervenții chirurgicale, masaj de reabilitare, ședințe de kinetoterapie, implanturi la ambele picioare, un pat performant, dar și un scaun cu rotile.

Articole asemănătoare

Back to top button