fbpx

Chiulangiu la ședința Parlamentului, Dodon ar fi plecat într-o vacanță de lux cu familia: „Și-au cumpărat bilete într-o singură direcție, fără retur”

Igor Dodon, liderul socialiștilor, chiulangiu la ședința de constituire a noului legislativ, ar fi plecat cu familia într-o vacanță de lux la Bodrum. Potrivit surselor Jurnal TV, Dodon și familia și-au cumpărat bilete într-o singură direcție, fără retur.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sursa citată informează că pe 20 iulie, Igor Dodon împreună cu familia au trecut prin Sala Delegațiilor Oficiale a Aeroportului din Chișinău și au zburat spre Bodrum, Turcia.

Din acest motiv, fostul președinte ar fi lipsit de la ședința de constituire a noului parlament.

Presa de la Chișinău a scris că Dodon se odihnește la un hotel luxos, unde, potrivit site-urilor de specialitate, costul unui sejur pornește de la cinci mii de euro, adesea fiind invitați interpreți cu renume din Federația Rusă. Joi, 29 iulie va evolua rapperul Egor Kreed, pe care Dodon l-a primit acum trei ani la Președinție.

Contactat de Jurnal TV, serviciul de presă al socialiștilor nu le-a răspuns pentru o reacție. În ultimul deceniu familia Dodon a petrecut multe vacanțe în destinații exclusiviste precum: Maldive, Seychelles, Dubai sau o vilă de lux de pe teritoriul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de pe malul Mării Egee, resort gestionat de familia procurorului general al Rusiei, Iurii Chaika.

Potrivit declarațiilor de avere, conturile lui Igor Dodon au fost alimentate, oficial, în ultimii 15 ani, doar din bugetul de stat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button