fbpx

foto | Te-ai săturat să aștepți transportul public? Află cum poți vedea unde este acum troleibuzul de care ai nevoie

În cadrul ședinței de ieri a Primăriei Chișinău, șeful RTEC, Dorin Ciornîi, a anunțat că toate troleibuzele din capitală sunt dotate cu sisteme GPS, iar traseul acestora va putea fi monitorizat de călători. ZUGO a decis să afle mai multe despre sistemul care este acum în testare și îți spune unde este troleibuzul tău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, actualmente aplicația utilizată pentru monitorizare este EasyWay. Potrivit dezvoltatorilor, softul este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS. Prin intermediul aplicației mobile aveți posibilitatea să stabiliți locul unde vă aflați, să vedeți cum circulă transportul, unde sunt ambuteiaje, dar și care sunt traseele optime și peste cât timp vine troleibuzul. Pe de altă parte, versiunea pentru desktop vă permite să alegeți troleibuzele cu wifi sau cu aer condiționat.

Captură ecran/ Cu roșu este marcat butonul unde puteți selecta ruta necesară

În același timp, puteți alege doar ruta de care aveți nevoie ca să aflați unde se află vehiculele de pe itinerarul necesar. Pentru a accesa filtrele trebuie să apăsați pe butonul corespunzător din partea de sus a ecranului. Noi am selectat troleibuzul numărul 10, iar rezultatul îl vedeți în imaginea de mai jos.

Troleibuzele de pe ruta nr. 10

Precizăm că sistemul se află acum la etapa de testare. Anterior, prin intermediul acestuia a fost implementată monitorizarea traseului troleibuzului nr. 30, care circulă spre Aeroport.

Articole asemănătoare

Back to top button