fbpx

video | Un militar rus rănit, prins de un soldat ucrainean între un blindat și un zid: „Termină treaba, omoară-mă”. Ce a urmat

Noi imagini dramatice apar de pe frontul din Ucraina, acolo unde forțele ucrainene continuă ofensiva atât în sud, cât și în est, scrie hotnews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un clip video realizat cu o cameră aflată pe corpul unui militar ucrainean sunt surprinse momentele unui dialog cu un soldat rus rănit.

Soldatul rus apare prins între un blindat și un zid de care s-a lovit vehiculul. În momentul când trupele ucrainene ajung lângă blindat și îl descoperă pe militarul rus rănit, acesta din urmă îi adresează o rugăminte luptătorului ucrainean: „Ascultă, termină-mă”, cerând practic să-i fie curmată suferința.

Imediat, la auzul acestor cuvinte, soldat ucrainean trage un foc cu arma sa din dotare la mică distanță de capul militarului rus, ratând intenționat, după care îi spune: „Nu suntem ca voi, nenorociților!”

În timp ce încearcă să-l elibereze din prinsoare, militarul ucrainean îl admonestează și-l întreabă de ce a venit în Ucraina să ucidă. Rusul se apără și spune că n-a ucis pe nimeni, că ar fi de fapt doctor.

Articole asemănătoare

Back to top button