fbpx

video, update | Teatrul din Mariupol, în care se adăposteau peste 1000 de persoane, a fost distrus. Adăpostul anti-bombă a rezistat; oamenii au început a fi evacuați

(update 17 martie, 12:40) Adăpostul anti-bombă al Teatrului Dramatic din orașul Mariupol a rezistat atacului aerian rusesc, a anunțat deputatul ucrainean Serhiy Taruta. Oamenii care s-au adăpostit în buncărul teatrului din Mariupol, care a fost lovit miercuri de o bombă rusească, sunt scoși în viață de sub dărâmături.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Liderii Ucrainei raportează un nou atac dezastruos în Mariupol, în care ar fi fost ucise peste 1000 de persoane. Potrivit informațiilor transmise de presa internațională, precum și de Ministrul de Externe ucrainean Dmytro Kuleba, clădirea Teatrului Dramatic era utilizată pe post de adăpost anti-bombardament, astfel că sute de persoane s-au aflat acolo, în momentul când a avut loc atacul, scrie g4media.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Și viceprimarul orașului Mariupol, Serhiy Orlov, a declarat că forțele ruse au bombardat clădirea teatrului în case se ascundeau civilii din Mariupol.

„Între 1000 și 1200 de oameni se fost acolo teatru, în timpul atacului de astăzi. Numărul exact al victimelor este încă necunoscut”, a spus Serhiy Orlov, potrivit The Guardian.

Articole asemănătoare

Back to top button