fbpx

A fost premiat! Celebrul motan Stepan, cu 1.3 milioane de urmăritori pe Instagram, a strâns mii de dolari pentru adăposturile de animale ucrainene

Motanul Stepan din Harkov, care a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram pentru adăposturile de animale ucrainene, a primit un premiu internaţional, relatează CNN, citată de g4media.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Stepan, care are în prezent 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram, a primit Premiul Creatori de Conţinut şi Bloggeri la Nivel Mondial („World Influencers and Bloggers Awards”) în Franţa.

Stepan şi stăpâna lui, Anna, sunt originari din Harkov. La o săptămână după invadarea Ucrainei de către Rusia, ei au fost evacuaţi din zona Saltivka, care a fost puternic bombardată.

În prezent se află în Franţa, dar motanul cu blana tărcată continuă să strângă fonduri pentru a sprijini adăposturile de animale şi grădinile zoologice din Ucraina.

Stepan a devenit mai întâi viral datorită imaginilor şi videoclipurilor care îl înfăţişează aşezat pe o masă cu un pahar de vin sau un cocktail alături şi cu lumini disco pe fundal. Motanul faimos nu părea deloc impresionat în ipostazele în care a fost imortalizat.

Articole asemănătoare

Back to top button