fbpx

Vrea să candideze la anticipate? Viorica Dumbrăveanu a demisionat din funcția de consilieră a Zinaidei Greceanîi

Viorica Dumbrăveanu a demisionat din funcția de consilieră a Zinaidei Greceanîi. Aceasta a depus cererea de demisie la începutul lunii mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost confirmată pentru jurnaliștii de la deschide.md de către reprezentanții Direcției relații cu mass-media a Legislativului. Deocamdată nu este clar dacă plecarea funcționarii din Legislativ este legată de alegerile anticipate care vor avea loc pe 11 iulie.

De menționat este că fosta ministră a Sănătății face parte din Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, creat de fostul premier Ion Chicu. Formațiunea anunța anterior că va participa la scrutin.

Amintim că, acum trei săptămâni, în cadrul unei emisiuni televizate, Viorica Dumbrăveanu spunea că în pofida aderării la noua formațiune politică, rămâne consiliera Zinaidei Greceanîi. „În momentul în care m-am lansat politic eu am informat-o despre această nouă platformă pe care voi activa. Eu nu fac parte din PSRM, eu fac parte din cabinetul doamnei președinte și conform domeniului de competență sunt responsabilă de domeniul social”, menționa ea atunci.

Articole asemănătoare

Back to top button