fbpx

Vin alegerile locale! PAS ar putea lupta pentru Primăria Chișinăului și cea a Bălțiului

PAS ar putea lupta pentru Primăria Chișinăului și cea a Bălțiului. Declarația a fost făcută de Igor Grosu în studioul emisiunii „Puterea a Patra”, acesta precizând că în cadrul formațiunii sunt discuții în acest sens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Referindu-se la alegerile locale anticipate din Bălți, Grosu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informațiile. El, însă, a dat de înțeles că nu o face pentru a nu apărea întrebări referitor la numele eventualului candidat.

Cât despre șefia municipalității, Grosu a menționat că PAS „se va bate pentru capitală”. Potrivit lui, au fost deja identificați potențiali candidați.Și în acest caz, însă, Grosu a ezitat să ofere nume și să menționeze dacă potențialii candidați se numără printre membrii Consiliului Municipal Chișinău, precizând doar că persoanele „fac parte din PAS”.

Amintim că la Bălți vor avea loc alegeri locale anticipate pe 21 noiembrie, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia, ca urmare a scorului slab acumulat de partidul său la parlamentarele din iulie 2021. Alegerile locale în majoritatea localităților din Republica Moldova urmează să se desfășoare în 2023

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button