fbpx

video | Usatîi spune că Dodon roagă autoritățile ruse să îi deschidă dosare penale: „Eu nu îi voi permite să devină al doilea Plahotniuc”

Renato Usatîi susține că Igor Dodon cere să i se intenteze dosarele penale în Federația Rusă. Potrivit liderului Partidului Nostru, informația i-a fost oferită de diferite surse din cadrul instituțiilor competente de la Moscova.

Usatîi spune că deține informații precum că șeful statului ar fi achitat peste 2 milioane de dolari pentru a-l discredita. Acesta mai declară că președintele roagă diverse organizații din Rusia să îi intenteze dosare penale. Totodată, potrivit lui, Dodon este tolerat deoarece este președinte, dar situația se va schimba când acesta își va încheia mandatul.

„Ajunge să te târâi pe la Moscova și să ceri să mi se intenteze dosare penale. Dacă mi se deschide măcar o urmărire penală, Dodon, voi fi alături de tine la președinție, la Condrița. Voi fi ochii și urechile tale. Iar tu vei vedea și vei auzi ce o să vreau eu”, spune Usatîi.

Politicianul mai spune că nu va admite ca Dodon să devină al doilea Plahotniuc. În același timp, Usatîi declară că socialistul va trebui să își ceară scuze cândva pentru faptele sale.

„Vreau să fac un apel la toți cetățenii. Unde se fac fărădelegi, unde se cumpără voturi. Transmiteți vă rog informați. Eu nu îi vor permite lui Dodon să devină al doilea Plahotniuc. Republica Moldova a scăpat de Plahotniuc nu pentru a-l crea pe altul”, mai declară liderul Partidului Nostru.

Articole similare

Close