fbpx

video | „Un nimeni și un nemernic” sau „Andrei-cosmonautul”. Replici acide pe axa Usatîi-Năstase

În cadrul unei transmisiuni live pe Facebook de joi, Renato Usatîi l-a criticat pe președintele Platformei DA, Andrei Năstase, pentru comportamentul său din ultima perioadă. Liderul Partidului Nostru susține că Năstase a avut discuții în secret cu Igor Dodon și ascunde acest lucru, la fel ca fruntașii Platformei DA. În replică, într-o altă transmisiune live de Facebook, ex-ministrul de Interne l-a făcut „nimeni” și „nemernic” pe primarul de Bălți, dezmințind afirmațiile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi s-a arătat deranjat de unele afirmații ale lui Andrei Năstase și Alexandru Slusari, care nu ar vedea cu ochi buni o eventuală accedere a sa în Parlament. Totodată, liderul PN a spus că Năstase a fost la Președinție pentru a discuta cu Maia Sandu posibilitatea propunerii candidaturii sale la funcția de premier. În legătură cu această presupusă acțiune, Usatîi a afirmat că Năstase este „vai de capul lui”, iar în timpul transmisiunii live l-a făcut de câteva ori „cosmonaut”. Totodată, Usatîi susține că Năstase s-a lăsat folosit de Dodon și Plahotniuc.

Replica liderului Platformei DA a venit imediat. La doar câteva ore, Andrei Năstase a făcut o transmisiune live pe Facebook, în care s-a referit și la Usatîi.

Există un nemernic care insistă pe o prostie cât el de mare și de gras. El spune că iată, pe Năstase îl folosește Plahotniuc. Acest nemernic, al cărui nume nici măcar nu vreau să îl pronunț, el nici măcar nu știe ce debitează. Acest nemernic nu a avut niciodată nimic de suferit de pe urma lui Plahotniuc. El nu știe cine este Plahotniuc în realitate și de ce este în stare. El nu știe nici măcar un pic din ce a suferit familia mea de pe urma lui Plahotniuc. Acest nimeni îndrăznește să afirme că Năstase este folosit de Plahotniuc”, a spus Năstase.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button