fbpx

video | „Nu-l ascunde. Lasă să-l vadă lumea”. Ilan Șor ar fi fost surprins cu bodyguard într-un mall din orașul Netania, Israel

Politicianul fugar Ilan Șor ar fi fost surprins într-un mall din orașul Netania din Israel. Imaginile au fost filmate de un moldovean și publicate pe pagina de Facebook a emisiunii „Secretele Puterii” de la  Jurnal TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„În timp ce se jură că „nu a fugit din Moldova”, iar procurorii noștri nu îl găsesc, telespectatorii noștri l-au surprins pe fugarul penal Ilan Shor în mall-ul Yr Yamim din Netania, Israel”, se arată în postare.

Potrivit imaginilor Ilan Șor pare a fi însoțit de un bodyguard, iar controversatul om de afaceri merge la pas grăbit, ieșind cu repeziciune dintr-un mall din orașul Netania. Cetățeanul moldovean îl filmează, dar de fiecare dată agentul de pază încearcă să-l ascundă, spre nemulțumirea persoanei care filmează.

„Ăsta-i Ilan Șor, în Netania. Nu-l ascunde, lasă să-l vadă lumea. Nu-l ascunde! Iată, l-am prins. De ce fugi, tâlharule?”, îi spune bărbatul.

Video: Jurnal TV

Articole asemănătoare

Back to top button