fbpx

video | Ilan Șor respinge ideea participării formațiunii sale în coaliții: Nu ne cununați fără să ne întrebați

Speculațiile despre participarea Partidului Șor în coaliții fac parte din tehnologiile de campanie electorală murdară, susține președintele formațiunii, Ilan Șor. El a declarat, într-o înregistrare video publicată luni, că echipa sa are o campanie electorală onestă și transparentă, chemând și oponenții să procedeze în același mod.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Liniștiți-vă și calmați-vă, toți cei care speculați pe tema viitoarei coaliții. Nu încercați să ne cununați fără să ne întrebați. Uitați-vă în ce s-a transformat această campanie. Rușine și batjocură. Murdărie și luptă fără reguli. Dodon o atacă pe Sandu, Sandu pe Dodon, Usatîi pe Dodon, Năstase pe Sandu și așa mai departe”, a spus Ilan Șor.

Șor s-a adresat și vicepreședintelui Platformei DA, Alexandru Slusari, care a vorbit despre o „posibilă coaliție” cu participarea Partidului Șor.

„Dle Slusari, mai bine amintiți-vă cum liderul vostru Andrei Năstase a declarat recent că este gata să formeze o alianță cu oricine doar pentru a ajunge la putere”, a menționat Ilan Șor.

Acesta a reiterat că alegerile trebuie să fie o competiție de abordări și idei, dar nu „lupte fără reguli” și că formațiunea sa va continua să aibă un comportament corect.

„Nu ne atrageți în conflictele voastre. Noi ducem o luptă corectă și transparentă, demonstrând că programul nostru este cel mai bun. Iar alții și-au construit programul doar pe ură și război. Prieteni, nu veți construi nimic cu ură și război. Astăzi ca niciodată este necesar să ne unim eforturile și să construim. Și deja după alegeri, când se vor calma spiritele, vom decide dacă vom merge în coaliție, cu cine, când și, cel mai important, pentru ce”, a mai spus fostul primar de Orhei.

Articole asemănătoare

Back to top button