fbpx

video | Fiecare orheian va deveni cel mai bogat om din țară, promite Ilan Șor. „Va avea încredere în ziua de mâine”

Primarul de onoare al Orheiului, Ilan Șor, a avut o apariție mai puțin obișnuită în seara zilei de 8 noiembrie. La un concert dedicat hramului orașului, care a avut loc în parcul OrheiLand, deputatul a vorbit în limba română și a dialogat prin Skype cu cei adunați la concert.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul le-a promis că fiecare dintre ei va deveni cel mai bogat om din țară. Totodată, el i-a întrebat pe locuitorii orașului dacă a realizat ce a promis.

„Eu vreau să vă doresc multă baftă, sănătate, dragoste. Eu am o întrebare: Am făcut tot ce am promis până în ziua de azi? Eu vă promit că în curând, fiecare orheiean va fi cel mai bogat om din țara noastră și fiecare orheian va avea încredere în ziua de mâine”, a declarat Șor.

Ca urmare, deputatul a fost aclamat intens de public. Acesta a reiterat ideea că Orheiul urmează să devină cea mai prosperă localitate din țară.

De hram, la Orhei a avut loc un concert cu participarea artiștilor autohtoni și din România. Sărbătoarea a culminat cu un show de focuri de artificii, astfel fiind marcați cei 466 de ani de la prima atestare documentară a localității.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button