fbpx

video | Dodon spune că miniștrii s-au săturat să lucreze: „Se creează impresia că își doresc căderea Guvernului”

Igor Dodon susține că unii miniștri și-ar dori căderea Guvernului. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu televizat.

Șeful statului i-a acuzat pe miniștri că s-au săturat să muncească. Acesta a spus că a auzit cum după ședința de ieri a Parlamentului aceștia discutau că își doresc să aibă concedii și că au obosit. Acesta a mai spus că ei deja și-au bifat în CV funcția publică și ar putea reveni la locurile precedente de muncă și cere salarii mai mari.

„Se creează impresia că mulți membri ai actualului guvern își doresc foarte mult căderea acestuia. Ei au ieșit fericiți de la ședința de ieri a parlamentului și vorbeau între ei despre cât de tare s-au săturat și își doresc să plece în concediu. Se pare că aceștia au așteptat acest lucru și pur și simplu l-au provocat. Probabil, s-au săturat să lucreze. În CV-urile lor deja e scris că au ocupat funcția de ministru și dacă ei vor reveni în diferite structuri internaționale, vor putea spera la alte salarii. Iar pentru noi, cetățenii, care este sensul acestor jocuri?”, a declarat Dodon.

Articole similare

Back to top button
Close