fbpx

video | Dodon, despre prankul cu Maia Sandu: „Este o conversație reală. Nota doi administrației prezidențiale și MAEIE”

Ex-președintele R. Moldova, Igor Dodon, consideră că prankul cu actuala președintă a țării, Maia Sandu, este „o conversație reală”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la Primul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prankul cu Maia Sandu nu este fake. E discuție reală. De ce s-a întâmplat așa? Bună întrebare. Nota doi administrației prezidențiale și MAEIE”, a declarat  Igor Dodon.

Administrația prezidențială și MAEIE deocamdată nu au comentat declarațiile.

Amintim că pe internet a apărut un material video al unor prankeri ruși, cunoscuți prin apeluri false către mai multe personalități. Aceștia ar fi discutat inclusiv cu președinta Maia Sandu, din numele prim-ministrului Ucrainei, Denîs Șmîhal.

Dialogul se referă la mai multe subiecte, printre care și cel cu privire la protestul organizat de Partidul Șor, cel cu privire la Transnistria, dar și cu privire la securitatea energetică a Republicii Moldova.

De cealaltă parte, Președinția RM declară că înregistrarea video este o tentativă de implicare a șefei statului, Maia Sandu, într-o manipulare de tip deep fake.

„Administrația Prezidențială dezminte autenticitatea declarațiilor atribuite Președintei Maia Sandu într-o pretinsă discuție purtată de Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu Prim-ministrul Ucrainei, Denîs Șmîhal. Declarațiile prezentate în această falsificare nu corespund realității, fiind un trucaj prin montare de imagini și sunet”, a anunțat Președinția Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button