fbpx

video | Discuții încinse între Bolea și Litvinenco: „O să te priponesc ca pe un vițel, să paști pe toloacă”

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco, fiind invitat al emisiunii Politica de la TV8, l-a acuzat pe Vasile Bolea că îndeplinește „comanda fas” a lui Dodon. În replică, Bolea a punctat că îl „va priponi ca pe un vițel”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Replicile au fost adresate de către deputați în timp ce se discutau legile votate în seara zilei de miercuri în Legislativ. Potrivit lui Litvinenco, colegul său din Parlament nu ar cunoaște care sunt intențiile conducerii PSRM, însă ar vota anumite proiecte atunci când i se cere asta.

„Acest individ, când se vota Guvernul Chicu, habar nu avea cine sunt miniștrii, dar deja ridica mâna. Domnule Bolea nu știe toate lucrurile pe care le fac șefii lui de partid. Lui i se spune, i se dă comanda fas, așa cum Dodon îl priponește, îi dă drumul, îl oprește. Lui i se spune ce să facă și el așa merge, ca un mercenar”, a declarat Sergiu Litivinenco.

Reacția lui Vasile Bolea nu s-a lăsat prea mult așteptată. „O să te priponesc pe tine ca pe un vițel pe toloacă. Acolo să paști undeva”, a răspuns socialistul.

Video: TV8
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button