fbpx

video | Democrații îl vor susține pe Dodon la alegeri? Filip: „Decizia unui partid nu trebuie să fie neapărat pentru susținerea unui candidat”

Decizia unui partid nu trebuie să fie neapărat pentru susținerea unui candidat – spune Pavel Filip, întrebat dacă democrații îl vor susține pe Igor Dodon la prezidențiale. Declarația a fost făcută în studioul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul a precizat că indiferent de rezultatul scrutinului, alianța socialiștilor și democraților va continua. Potrivit lui, formațiunea face politică „în susținerea cetățenilor”, reiterând că există viziuni diferite pe marginea anumitor aspecte.

„Decizia unui partid nu trebuie să fie neapărat întru susținea unui candidat sau altul. Am intrat în această coaliție și facem politică pentru susținerea cetățenilor Republicii Moldova. Ne concentrăm pe susținerea oamenilor”, a declarat Filip.

Amintim că, în cadrul emisiunii menționate, liderul democraților a declarat că în Moldova ar fi imposibil de fraudat alegerile și că țara noastră este mai pregătită electoral, din punct de vedere economic, decât unele țări europene.

Articole asemănătoare

Back to top button