fbpx

video | Carp, după ce i-a fost interzis accesul în Rusia: Nu am de gând să merg acolo atâta timp cât la putere e regimul criminal al lui Putin

„Nu am de gând să merg acolo atâta timp cât la putere este regimul criminal al lui Putin”. Afirmația îi aparține deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, care se regăsește, potrivit presei ruse, în lista oficialilor moldoveni cărora le-a fost interzisă intrarea în Federația Rusă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Parlamentarul a vorbit live pe o rețea de socializare despre decizia autorităților ruse, pe care a calificat-o drept una de frustrare.

Acest regim criminal a atacat Ucraina, a adus Ucrainei pierderea a zeci de mii de vieți, economie distrusă, o țară practic distrusă căreia îi va trebui mulți ani ca să-și revină. Eu m-am expus de mai multe ori despre această situație. Am condamnat și voi condamna acțiunile de terorism pe care le face Federația Rusă în această țară”, a declarat Carp.

Deputatul a trecut în revistă și mai multe acțiuni pe care Rusia le-a impus în raport cu Republica Moldova, printre care embargourile și încurajarea separatismului pe teritoriul Republicii Moldova.

„Nimeni nu are de gând să meargă pe teritoriul Federației Ruse atâta timp cât există acțiunile de terorism ale Federației Ruse în raport cu Ucraina și alte state”, a adăugat deputatul.

Vezi și: video | Ministrul moldovean de Externe: Rusia continuă măsurile ostile care afectează negativ cetățenii R. Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button