fbpx

Va accepta sau nu Chicu să rămână premier interimar? Dodon: „Știu răspunsul, dar nu spun”

Igor Dodon susține că Maia Sandu ar putea să nu înainteze un candidat pentru funcția de premier. În același timp, potrivit lui, miniștrii actuali pot asigura interimatul în cazul în care acceptă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcute de liderul neformal al socialiștilor în cadrul unei emisiuni difuzate la postul național de televiziune. Întrebat dacă Chicu va accepta să rămână în funcția de premier interimar, Dodon a precizat că „știe răspunsul, dar nu va spune”.

„Trebuie el să își anunțe poziția. Dar dacă nu acceptă nici prim-ministrul, nici vicepremierii, nici miniștrii? Dacă toți scriu cerere și spun ca noul președinte să își asume responsabilitatea? Va fi o perioadă importantă, deloc nu simplă, în care viitorul președinte trebuie să își asume responsabilitate și să dea dovadă că se poate isprăvi”, a declarat Dodon.

În același timp, conform lui, PSRM examinează mai multe variante, inclusiv votarea unui Guvern de tranziție și a menționat că socialiștii sunt gata să ofere ajutor echipei președintei alese.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

Igor Dodon și deputații PSRM nu vor participa la inaugurarea Maiei Sandu în funcția de președinte

 

Articole asemănătoare

Back to top button