fbpx

Spînu l-a dat pe Ceban în judecată: Cere un leu și măturarea Primăriei capitalei timp de un an

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, anunță că i-a trimis primarului Ion Ceban o cerere prealabilă de chemare în judecată, prin care îi cere edilului capitalei „să dezmintă minciunile și informațiile denigratoare despre acesta spuse la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Spînu, „scopul invențiilor lui Ceban este doar de a dezbina societatea și de a slăbi încrederea cetățenilor în guvernare”.

„Minciunile sale servesc intereselor străine țării noastre. I-am solicitat:

Dezmințirea publică, în termen de 5 zile de la data examinării cererii prealabile, a informațiilor răspândite la data de 02.11.2022 la talk-showul „Secretele Puterii” de la Jurnal TV de la ora 20:00, moderată de Alex Cozer, și a informațiilor răspândite la data de 03.11.2022 pe pagina sa oficială de facebook, care mă vizează.

Achitarea și compensare, în calitate de prejudiciu moral, a sumei de 1 leu și măturarea, în interes public, a Primăriei mun. Chișinău timp de un an, începând cu data de 28.11.2022”, se arată în mesajul lui Spînu.

„Eu cred că Spînu, împreună cu Ceban (n.r: Vadim Ceban, șeful Moldovagaz) și anumiți factori de la Gazprom au înțelegeri. Mai mult decât atât, ne fură pe noi toți, nu doar locuitorii municipiului, dar și ai țării. (…)”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Articole asemănătoare

Back to top button