fbpx

Șor anunță proteste, dacă R. Moldova va susține sancțiunile împotriva Rusiei: „Vă îndemn să gândiți cu capurile voastre seci”

Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, avertizează autoritățile că va chema oamenii în stradă, pentru a protesta, în cazul în care Republica Moldova va susține sancțiunile împotriva Rusiei. Totodată, Ilan Șor reiterează că, dacă va fi luată o asemenea decizie, „cetățenii moldoveni vor îndura foame, frig și sărăcie”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Îndeplinind ordinele stăpânilor lor din Occident, autoritățile moldovenești îi expun pe locuitorii țării noastre la amenințări uriașe. Dacă, Doamne ferește, nemernicii de la guvernare votează pentru aplicarea sancțiunilor împotriva Federației Ruse, îmi rezerv dreptul de a chema oamenii în stradă. Voi face acest lucru în numele intereselor țării mele și a cetățenilor ei”, a declarat Ilan Șor într-un liven pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Ilan Șor recomandă guvernării să se gândească foarte bine înainte de a lua o astfel de decizie.

„Alinierea la sancțiunile împotriva Rusiei e ca și cum te-ai împușca în picior, iar pe urmă să strigi că ești sărac din cauza agresiunii ruse. De aceea, înainte de a lua o asemenea decizie, vă îndemn să gândiți cu capele voastre seci. Politica nu se bazează pe îndeplinirea docilă a ordinelor stăpânilor voștri. Politica se construiește pe baza intereselor propriilor cetățeni, pe care reprezentanții guvernării sunt obligați să le respecte”, punctează președintele Partidului „Șor”.

Articole asemănătoare

Back to top button