fbpx

Sergiu Sîrbu se retrage din politică: „Un deputat nu este în serviciul partidului, este în serviciul poporului”

Sergiu Sîrbu anunță că se retrage din politica moldovenească. Într-un interviu acordat pentru TV8, ex-candidatul la fotoliul de parlamentar a punctat că „nu are regrete”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ex-parlamentarul pe listele formațiunii Pentru Moldova, din care făcea parte și Partidul ȘOR, a fost anterior membru al Partidului Democrat, însă inițial s-a lansat în politică în Partidul Comuniștilor din Republica Moldova. După plecarea lui Vlad Plahotniuc din țară, acesta a părăsit fracțiunea PDM, apoi a ajuns să fie activ în acțiunile lansate de formațiunea lui Ilan Șor.

Întrebat despre faptul că a schimbat câteva partide de-a lungul carierei, acesta afirmă că „un deputat nu este în serviciul partidului, este în serviciul poporului”. În același timp, Sîrbu a relatat că acum urmează să își finalizeze studiile de doctorat.

„Eu nu am niciun regret. Chiar am o mică ușurare, deoarece nu poți să fii în politică foarte mult timp. A venit timpul să mă dau într-o parte, vin oameni noi”, afirmă Sîrbu.

Fostul deputat spune că acum va trăi din economii. De asemenea, familia sa se întreține din veniturile provenite de la afacerea soției, iar ex-parlamentarul declară că nu vrea să mai aibă tangențe cu domeniul politic.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button