fbpx

„Să dezvoltăm cu succes relațiile interumane”. Mesajul adresat de președinta Republicii Moldova lui Joe Biden după învestire

Maia Sandu a adresat un mesaj de felicitare omologului său american Joe Biden. Președinta Republicii Moldova și-a exprimat încrederea în parteneriatul cu Statele Unite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șefa statului a punctat că își dorește dezvoltarea cu succes a cooperării politice și economice între Statele Unite ale Americii și Moldova. Totodată, potrivit ei, la fel de importante sunt și relațiile interumane.

„Îl felicit pe Excelența Sa Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, cu ocazia învestirii în funcție. Îmi exprim, în numele meu și al poporului Republicii Moldova, speranța că Statele Unite vor rămâne un prieten și un partener apropiat al Republicii Moldova, astfel încât să dezvoltăm cu succes atât cooperarea politică și economică dintre țările noastre, cât și relațiile interumane”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că noul președinte al SUA a devenit candidatul din istoria SUA care a acumulat cele mai multe voturi. Recordul precedent îi aparține Barack Obama, care preluase funcția după ce a fost susținut de circa 69.500.000 de america.

Joe Biden a vizitat Republica Moldova în martie 2011. Atunci, în cadrul discursului său în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, oficialul promitea să revină.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button