fbpx

„S-a ratat un moment foarte important”. Năstase spune că ar fi mers în Parlament la 3 decembrie, dacă era președinte ales

„În ipoteză, aș fi fost la tribuna Parlamentului și aș fi spus de acolo ce este de făcut, în calitate de președinte ales”. Afirmația îi aparține liderului Platformei Da, Andrei Năstase, care a vorbit despre votul din 3 decembrie din Parlament, atunci când o majoritate a deputaților PSRM-Pentru Moldova au votat, în scandările deputaților PAS și DA, o serie de proiecte contestate de opoziție – printre care trecerea SIS sub control parlamentar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cred că s-a ratat un moment foarte important joia trecută, atunci când în Parlament a început acest dezmăț. Cred că s-a ratat acest moment. Atunci ar fi trebuit să venim peste ei, dar puțin altfel”, a declarat Andrei Năstase.

Cinci ani am făcut așa încât oamenii să protesteze civilizat, pașnic. Cred că era nevoie de mai multă determinare, mai multă asumare. Cred că am fi putut face o presiune mai puternică”, a spus fostul ministru de Interne, menționând că el nu era în ipostaza de a face acest lucru.

Amintim că Andrei Năstase a acumulat puțin peste 3% din voturi în primul tur al scrutinului prezidențial din 1 noiembrie curent.

Vezi și: video | Microfoane rupte în prezidiul Parlamentului. Momentul în care Grosu aruncă cu apă spre Bătrîncea

foto | Situație fără precedent. Zeci de deputați s-au îmbrâncit și s-au împins la tribuna și în prezidiul Parlamentului

video | Altercații în plenul Parlamentului: DA și PAS nu i-au permis vicepremierului Pușcuța să prezinte politicile bugetar-fiscale

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button