fbpx

S-a luat sau nu o decizie? Comuniștii spun că au trecut de la consultări la negocieri privind crearea unui bloc cu socialiștii

Comuniștii au trecut de la consultări la negocieri cu socialiștii în ceea ce ține de crearea unui bloc electoral comun. O precizare în acest sens a fost făcută pentru Agora de Elena Bodnarenco, care a punctat că despre decizia finală se va comunica ulterior.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De menționat este că anterior socialistul Vlad Bătrîncea anunța că deja s-a decis formarea blocului. Pe 11 mai Igor Dodon și Vladimir Voronin au avut și o întrevedere la care au discutat subiectul.

Precizăm că anterior Voronin l-a criticat dur pe Dodon pentru activitatea politică. Totuși, acesta nu a ezitat să își exprime ambițiile sale politice și, în perioada când se desemna premierul, anunța, mai în glumă, mai în serios, că și-ar dori să ocupe funcția.

„Opinia mea va fi aceea care va fi votată de Comitetul Central”, aceasta a fost poziția liderului PCRM anterior, în contextul apelului făcut de Igor Dodon ca partidele de stânga să facă front comun la alegerile parlamentare anticipate.

Articole asemănătoare

Back to top button