fbpx

„Respingem categoric declarațiile”. Munteanu, după ce Ciocoi a declarat că unele partide l-au presat să pună moratoriu pe asfaltul european

Platforma DA respinge categoric declarațiile premierului interimar, Aureliu Ciocoi, la adresa formațiunii și le califică drept calomnii și încercări de manipulare josnică. Afirmația îi aparține vicepreședintelui Platformei DA, Igor Munteanu. Politicianul cere o dezmințire din partea șefului de la Guvern.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Îi cerem să facă publice numele celor care, chipurile, au făcut presiuni asupra sa, legate de problema moratoriului pe asfaltul european”, a scris Munteanu pe Facebook.

„Nu putem tolera ambiguitățile unor afirmații hazardate ori manipulative, fie ele și ale Primului Ministru. Dl Prim Ministru ar face bine să facă publice numele celor care au făcut lobby contra drumurilor cu asfalt rezistent european. Cerem politicienilor să răspundă pentru cuvintele lor. Echipa Platforma DA este echipa faptelor bune, nu a vorbelor sau ambiguităților”, a mai scris Igor Munteanu.

Precizăm că miercuri seara, în cadrul unei emisiuni de la TV8, Aureliu Ciocoi a afirmat că „a fost presat să pună moratoriu pe asfaltul european”, precizând că presiunile au venit de la PAS, PSRM, Platforma DA și că ar fi fost sunat personal de anumiți deputați ai acestora.

Articole asemănătoare

Back to top button