fbpx

„Recunosc, vorbim la telefon”. Ciocoi spune că Dodon îl întreabă despre starea economiei

Aureliu Ciocoi, recunoaște că Igor Dodon îl telefonează pentru a-l întreba despre situația economică a Republicii Moldova. Declarația a fost făcut de funcționar în studioul emisiunii „Cutia Neagră”, prim-ministrul interimar menționând că este gata să discute cu orice lider de partid. 

Acesta a precizat că a avut discuții și cu primarul de Bălți, Renato Usatîi, atunci când ultimul a fost nemulțumit de unele restricții impuse. În același timp, el a punctat că nu a avut întrevederi cu liderul socialiștilor.

„Recunosc, din când în când vorbim la telefon. Dumnealui (n. red: Igor Dodon) mă mai sună să întrebe care e situația cu veniturile bugetare, care e situația cu economia națională. Dacă lucrurile se îndreaptă pe o cale bună sau suntem în cădere pe anumite sectoare, lucru care sunt deschis pentru discuții cu orice lider politic din Republica Moldova. (…) Cine sună, nu refuz nimănui să răspund”, a conchis Ciocoi, fiind întrebat dacă vorbește cu toți liderii de partid.

În cadrul emisiunii menționate, premierul interimar a vorbit și despre emisiunea pe care a filmat-o Igor Dodon la Ambasada Republicii Moldova de la Moscova. Acesta a precizat că fostul șef de stat ar fi anunțat preventiv ambasada despre vizită, dar nu și despre filmare, iar situația ar fi fost neașteptată inclusiv pentru Vladimir Golovatiuc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button